Nieuw Cruise e-Handboek 2.0 bij Captain Cruise

cruisehandboek20Cruise aanbieder Captain Cruise heeft onlangs een nieuw Cruise handboek samengesteld. Het E-boek Captain Cruise Handboek 2.0 bevat alle informatie over het cruisen. Vooral voor cruisereizigers die voor het eerst gaan cruisen, biedt het e-boek (in pdf) in een overzichtelijke 16 pagina’s informatie over bijvoorbeeld de verschillen tussen de rederijen, de beste reistijd, wat neem je mee op cruise en 6 tips om te besparen op een cruise.

Het Captain Cruise Handboek 2.0 is op de homepagina van Captain Cruise te downloaden. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)