Nieuw Cruise e-Handboek 2.0 bij Captain Cruise

cruisehandboek20Cruise aanbieder Captain Cruise heeft onlangs een nieuw Cruise handboek samengesteld. Het E-boek Captain Cruise Handboek 2.0 bevat alle informatie over het cruisen. Vooral voor cruisereizigers die voor het eerst gaan cruisen, biedt het e-boek (in pdf) in een overzichtelijke 16 pagina’s informatie over bijvoorbeeld de verschillen tussen de rederijen, de beste reistijd, wat neem je mee op cruise en 6 tips om te besparen op een cruise.

Het Captain Cruise Handboek 2.0 is op de homepagina van Captain Cruise te downloaden. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.