Ovation of the Seas na oplevering in 2016 naar Australië

Pantheon of the Seas
Zusterschip Anthem of the Seas

Royal Caribbean maakte bekend dat het nieuwe schip Ovation of the Seas in Australië zal gaan varen wanneer het in 2016 aan de vloot wordt toegevoegd.

Het zusterschip van de Quantum of the Seas en de net opgeleverde Anthem of the Seas wordt daarmee direct het grootste cruiseschip wat de thuisbasis in Australië heeft.

“Met 5000 passagiers en 1500 personeelsleden gaat de Ovation of the Seas het beeld van het traditionele cruisen in Australië veranderen,” zegt Gavin Smith, Royal Caribbean regional vice president van het gebied Asia-Pacific.”Dit laat zien hoe groot ons geloof is in de Australische cruise markt.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.