Holland America Line viert verjaardag met aanbiedingen

Sale_Hero-604x387Vandaag bestaat cruisemaatschappij Holland America Line precies 142 jaar. Holland America werd op 18 april 1873 in Rotterdam opgericht als de Netherlands-American Steamship Company (NASM), een vracht- en passagiersrederij. Het bedrijf ontstond na een reorganisatie van Plate, Reuchlin & Co. Omdat het hoofdkantoor in Rotterdam was en het bedrijf diensten leverde naar Amerika, werd het al snel bekend onder de naam Holland America Line (HAL).

Speciaal voor haar verjaardag heeft Holland America Line een Anniversary Sale met cruiseaanbiedingen waarvan de waarde kan oplopen tot 1.000 dollar:

– Bij boeking van een Oceanview hut of hoger voor  geselecteerde cruises voor 1 juni dan ontvang je tot 400 dollar tegoed voor excursies aan wal, dinerpakket ter waarde van 70 dollar, flexibel boeken en een cruisetarief van 1 euro voor de 3e/4e gast.

– Bj boeking van een suite ontvang je dubbel tegoed voor excursies aan wal (waarde oplopend tot 800 dollar), 100 minuten internet (waarde 55 dollar) en een jubileumsale-drankkaart (waarde 100 dollar).

Klik hier voor een overzicht van de speciale aanbiedingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​