Royal Caribbean verhoogt fooien per 1 juni 2015

Foto: Jeroen Houtman
Foto: Jeroen Houtman

Per 1 juni 2015 verhoogt Royal Caribbean haar fooien naar $12,95 dollar per persoon per dag in standaard accommodaties. Gasten in suites betalen voortaan $15,95 per persoon per dag. Dit geldt voor afvaarten na 1 juli 2015.

Royal Caribbean vermeldt het tarief op de boordrekening van haar gasten. Reizigers die hun fooien vooruit betalen, doen dit voor 1 juni 2015 voor het huidige fooientarief ($12/$14,25). Daarna geldt het verhoogde tarief. Cruisepassagiers hebben de mogelijkheid dit bedrag naar eigen wens aan te passen bij Royal Caribbean bij de Guest Services.

Ook Norwegian Cruise Line verhoogde dit jaar in februari haar fooien.

Lees meer over het geven van Tips & fooien

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.