Personal Touch Travel geeft cruise weg

Personal Touch Travel is afgelopen week een klantenactie gestart waarbij verschillende grote prijzen te winnen zijn waaronder een geheel verzorgde Carnival Cruise vanuit Florida. De actie wordt gelanceerd door acteur en zanger Joris Lutz (bekend van o.a. de serie “Ha die Pa”). Op de actiewebsite (www.personaltouchtravel.nl/winactie) legt hij in een filmpje aan de consument uit wat je moet doen om kans te maken op de geheel verzorgde cruise.

Een oud spel in een nieuw modern jasje
Meedoen is simpel: wie kans wil maken op de prijzen maakt een videoreply op basis van het oude spelletje “Ik ga op reis en neem mee”. Iedereen kent het nog wel, je zegt:“Ik ga op reis en neem mee” en vult de zin aan met twee items. De volgende persoon moet deze items herhalen en de lijst aanvullen met nog twee items. De actie zal zich razendsnel verspreiden omdat er telkens twee vrienden op Facebook genomineerd moeten worden om het lijstje in de video aan te vullen.

Na de actieperiode, die zes weken duurt, zal de winnaar van de cruise bekend worden gemaakt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.