Holland America Line verleidt gasten met aantrekkelijke ‘Explore4’ vroegboekvoordelen

Eurodam
Eurodam

Holland America Line is terug met haar ‘Explore4’ vroegboekpromotie. De populaire ‘Explore4´ promotie biedt vier exclusieve vroegboekvoordelen op geselecteerde cruises tussen januari 2016 en april 2017, inclusief cruises tijdens Kerst en Oud & Nieuw periode.

De vier voordelen van de ´Explore 4´ vroegboekactie bestaan uit een gratis ‘Signature-drankenpakket’, oplopend in waarde tot wel 1.400 USD, een gratis diner in de Pinnacle Grill, verlaagde cruisetarieven voor de derde en vierde gast en flexibele boekingsvoorwaarden. Boekingen dienen voor 30 september 2015 te worden gemaakt

“We weten dat veel gasten hun vakantie ver van te voren boeken, we geven ze graag een paar extra redenen om nog eerder een cruise bij ons te boeken,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Door vooruit te plannen én te boeken wordt een volgende cruise van nog grotere waarde. Daar bovenop biedt vroeg boeken de beste keus in reisdata en hutten.”

Suitevoordeel
Gasten die een suite boeken ontvangen naast eerdergenoemde ‘Explore4’ voordelen ook nog US$ 300 boordtegoed per stateroom (US$ 150 per persoon) en een gratis diner in Canaletto, het specialiteitenrestaurant voor een intiem Italiaans diner. Gasten ontvangen de voordelen bij het boeken van speciaal geselecteerde cruises. Suitegasten kunnen het boordtegoed gebruiken om van de spa en wellness faciliteiten in de luxueuze Greenhouse Spa & Salon te genieten of om de wonderen van de diverse bestemmingen te ontdekken tijdens een van de meer dan 5,000 unieke landexcursies.

Gasten die willen profiteren van de ‘Explore 4’ voordelen kunnen geselecteerde routes kiezen naar bijna alle bestemmingen van Holland America Line, waaronder Alaska/Yukon Land+Zee Reizen, Bermuda, Canada/New England, Caraïben, Mediterranen, Noord Europa, Mexico, Hawaï en het Panama Kanaal.

Drinken, Dineren, Genieten
Gasten ontvangen een gratis ‘Signature-drankenpakket’, oplopend in waarde tot wel 1.400 USD. Het drankenpakket bestaat uit wijn, bier, sterke drank, cocktails, frisdranken en koffie. Een ‘Signature-drankenpakket’ is niet overdraagbaar en mag alleen worden gebruikt op het cruisegedeelte van de Alaska Land+Zee reizen. De waarde van het drankenpakket is gebaseerd op een cruise van 14 nachten.

‘Explore4’ biedt ook een gratis diner in het bekroonde Pinnacle Grill. Dit restaurant biedt een verleidelijk menu van steaks en visgerechten, zoals filet mignon en geroosterde zalm uit Alaska, maar ook favorieten zoals geroosterde pompoen risotto en gegrilde lamskoteletjes.

Met de verlaagde cruisetarieven voor de derde en vierde gast op geselecteerde afvaarten, kan een familie bestaande uit vier personen genieten van een betaalbare cruise in Caraïben of een langere reis naar een exotische bestemming. Cruisetarieven in het Caribisch gebied en Alaska, voor 7-daagse cruises starten vanaf € 749 per persoon voor de eerste twee gasten in een buitenhut, de derde en vierde gasten ontvangen een verlaagd tarief. Een 7-daagse Europese cruise is al boekbaar vanaf € 799 per persoon voor de eerste twee gasten in een binnenhut.

De flexibele boekingsvoorwaarden geven gasten de mogelijkheid om hun reservering tot 90 dagen voor vertrek kosteloos te wijzigen.

Voor meer informatie: www.hollandamerica.com

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​