123Go aanbieding bij Celebrity Cruises

123go celebrity  cruisesVanaf 1 juni tot en met 5 juli 2015 heeft Celebrity Cruises de 123Go aanbieding voor afvaarten tussen 1 augustus 2015 en 30 april 2016.  Gasten die een buitenhut of hoger boeken, kunnen kiezen uit één van de drie extra’s. Wanneer cruisereizigers boeken voor een Europa-afvaart, mogen ze zelfs uit 2 extra’s kiezen:

  • Classic drankenpakket: inbegrepen zijn soft drinks, sappen (ook versgeperst), koffie en thee en non-premium flessen water, bieren tot $6 per bestelling, alcoholische drank/cocktails/wijn per glas tot 9$ per besteling. Voor de derde en vierde persoon in de hut geldt het Classic Non-Alcoholic drankenpakket.
  • Gratis fooien voor maximaal twee personen in een hut
  • Boordtegoed:

Afvaarten van 3-5 nachten $100.00
Afvaarten van 6-9 nachten $200.00
Afvaarten van 10 nachten of langer $300.00

De actie is geldig voor cruises vanaf 3 nachten op een groot aantal geselecteerde afvaarten:  klik hier voor de cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.