Oceania Cruises lanceert OLife vroegboek korting

SirenaDeze week lanceerde Oceania Cruises een nieuw programma voor gasten die vroeg hun cruise boeken. Met de OLife voordelen ontvangen gasten een aantal mooie extra’s voor veel cruises in 2016. Cruisereizigers die een balkonhut of een hogere categorie boeken, krijgen gratis een drankpakket (House Beverage pakket), onbeperkt internet en fooien. De OLife vroegboek voordelen zijn geldig voor alle lente, zomer en herfst reizen in 2016 voor Europa, Alaska en Canada/New Engeland. Aankomende cruisepassagiers moeten hun cruise met een balkonhut (of categorie hoger) wél boeken voor 30 september 2015.

“De nieuwe vroegboek voordelen zijn gebaseerd op feedback van onze gasten en reisagenten,” aldus directeur en CEO Jason Montague. “Met de OLife voordelen geven we onze gasten een goede reden om vroeg hun cruise te boeken met dit ongelooflijk mooie pakket met onder andere gratis internet zodat gasten in contact kunnen blijven met hun vrienden en familie tijdens de reis. In het ‘House’ drank pakket is een selectie van wijnen, champagne en bier inclusief tijdens lunch en diner.”

Oceania Cruises biedt vele unieke routes waarbij veel tijd aan wal besteed kan worden, tevens zijn overnachtingen bij de bestemmingen vaak onderdeel van de cruise. Zo kunnen gasten in hun eigen tempo het meest genieten van het lokale leven. De cruiseschepen van Oceania Cruises bezoeken vele klassieke havens en wat kleinere niet zo veelbezochte havens.

In de zomer van 2016 vaart voor het eerst de Sirena voor de rederij, de nieuwste aanwinst in de vloot van Oceania Cruises. Daarmee biedt de vloot die dan bestaat uit zes schepen, nog meer keuzes aan dan ooit.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​