Gratis vluchten bij geselecteerde herfstcruises Holland America Line

MSRotterdam_001Holland America Line heeft een nieuwe aanbieding waarbij het gratis vluchten biedt. De actie is geldig op geselecteerde herfstcruises in het Middellandse Zeegebied als je vliegt vanuit Amster dam op geselecteerde vluchten. Daarnaast biedt de rederij ook gratis transfers van en naar het schip, bagagevrijstelling en een verzorgde maaltijd (op geselecteerde vluchten). Het betreffen de volgende 3 cruises met het cruiseschip MS Rotterdam in oktober en november 2015: een 15-daagse ontdekkingsreis naar Griekenland en Anatolie (Venetie naar Piraeus) op 24 oktober 2015, een 15-daagse ontdekkingscruise naar het heilige land (Pireaus naar Rome) op 7 november 2015 en een 13-daagse Ontdekkingscruise naar het Iberisch schiereiland (Civitavecchia naar Rotterdam) op 21 november 2015. De cruisetarieven zijn vanaf 899 euro.

Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding van Holland America Line.

Deze cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​