Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappijRiviercruisen

Crystal Cruises breidt uit met nieuwe schepen, luxe riviercruises en yachtcruising

Crystal Esprit
Crystal Esprit

Precies 25 jaar nadat Crystal Cruises haar eerste schip lanceerde, gaat de rederij uitbreiden. Crystal’s directeur, Edie Rodriguez en voorzitter Tan Sri Lim Kok Thay maakten bekend dat ze in de komende nieuwe schepen laten bouwen, yachtcruises en riviercruises gaan aanbieden. Ook wordt een eigen Boeing 787 Dreamliner onderdeel van de rederij waarmee wereldreizen gemaakt kunnen worden.

Drie nieuwe schepen worden aan de huidige vloot toegevoegd. De Crystal Exclusive Class schepen kunnen 1000 passagiers ontvangen en hebben evenzoveel personeelsleden. Op de schepen is het mogelijk een hut, een Crystal Residence, aan te schaffen en zo de mogelijkheid te hebben altijd mee te cruisen. De Crystal Residences hebben een eigen privé restaurant, receptie en faciliteiten. De hutten zijn gelijkwaardig aan appartementen aan land. De schepen worden in 2018 verwacht.

Daarnaast wordt onder de naam Crystal Yacht Cruises in december 2015 gestart met het luxe Crystal Esprit Yacht met plek voor 62 passagiers.  In 2017 start de rederij met het riviercruise segment.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)