Crystal Cruises breidt uit met nieuwe schepen, luxe riviercruises en yachtcruising

Crystal Esprit
Crystal Esprit

Precies 25 jaar nadat Crystal Cruises haar eerste schip lanceerde, gaat de rederij uitbreiden. Crystal’s directeur, Edie Rodriguez en voorzitter Tan Sri Lim Kok Thay maakten bekend dat ze in de komende nieuwe schepen laten bouwen, yachtcruises en riviercruises gaan aanbieden. Ook wordt een eigen Boeing 787 Dreamliner onderdeel van de rederij waarmee wereldreizen gemaakt kunnen worden.

Drie nieuwe schepen worden aan de huidige vloot toegevoegd. De Crystal Exclusive Class schepen kunnen 1000 passagiers ontvangen en hebben evenzoveel personeelsleden. Op de schepen is het mogelijk een hut, een Crystal Residence, aan te schaffen en zo de mogelijkheid te hebben altijd mee te cruisen. De Crystal Residences hebben een eigen privé restaurant, receptie en faciliteiten. De hutten zijn gelijkwaardig aan appartementen aan land. De schepen worden in 2018 verwacht.

Daarnaast wordt onder de naam Crystal Yacht Cruises in december 2015 gestart met het luxe Crystal Esprit Yacht met plek voor 62 passagiers.  In 2017 start de rederij met het riviercruise segment.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.