Cruisereiziger
OntspanningSpa

Botoxbehandelingen aan boord van schepen MSC Cruises

MSC1012743_Spa_&_ontspanning_MSC_Magnifica
Aurea Spa op MSC Magnifica

MSC Cruises heeft onlangs het aanbod voor reizigers op haar vloot uitgebreid met botoxbehandelingen in de spa. Reizigers aan boord van de 12 schepen binnen de vloot van MSC Cruises hebben vanaf heden de gelegenheid om een cosmetische botoxbehandeling te boeken in de MSC Aurea Spa. Gespecialiseerde artsen verjongen de huid door middel van rimpel- en dermal-filler behandelingen in een volledig veilige omgeving. Deze cosmetische ingreep vermindert fijne lijntjes en rimpels in het gezicht, wat resulteert in een ontspannen en verjongde uitziende huid. De verjongende effecten zijn binnen enkele dagen zichtbaar en zal naar verwachting zichtbaar zijn tot vier maanden. Elk van deze behandelingen bevat de filler hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Dit verkleint de kans op bijvoorbeeld een allergische reactie.

De spa aan boord van de schepen is geheel in Balinese stijl ingericht. Exotisch hout, natuurlijke stenen en goudkleurige mozaïekjes prikkelen de zintuigen met de weelde van het oosten. Het aanbod is indrukwekkend, van Balinese vierhandenmassages en shiatsu tot hot stone massages, lymfedrainage, ontgifting, kruiden- en kaarsmassages, maar ook footreflexologie, manicure en pedicure. Bovendien is er een fitnessruimte met gespecialiseerde instructeurs voor yoga, pilates, stretching, aerobics en danslessen. Maar ook volledige make-upsessies en uitgebreide schoonheidsbehandelingen. De MSC Aurea Spa is een integraal onderdeel van een MSC cruise en draagt bij aan het creëren van een unieke en onderscheidende ervaring aan boord. Bovendien biedt de spa naast schoonheidsbehandelingen ook gerenommeerde verzorgingsproducten aan die perfect zijn om ontspanning naar een nog hoger niveau te brengen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)