Windstar Cruises verwelkomt alleengaande cruisers

windstarWindstar heeft speciale prijzen voor alleengaande cruisers. Bij maar liefst 130 cruises met een van de zes luxe schepen, biedt de rederij geen extra toeslagen voor solo reizigers of slechts een kleine toeslag van 10% tot hooguit 25%. Alle prijzen zijn inclusief een buitenhut, culinair dineren, entertainment en een exclusief Private Event voor de gasten. Het aanbod kan ook gebruikt worden in combinatie met de huidige aanbieding waarbij 3 excursies inclusief zijn en all-inclusive pakketten. Windstar heeft 3 luxueuze jachten en 3 luxueuze boetiekschepen.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.