Cruisereiziger
Telecommunicatie

Crystal Cruises breidt gratis WIFI uit naar alle passagiers

CS_CU_At_Sea2_72dpiCrystal Cruises gaat vanaf 30 augustus haar gratis WIFI-aanbod uitbreiden naar alle passagiers. Voorheen werd dit alleen aangeboden aan leden van haar loyaliteitsprogramma. Gasten op de Crystal Symphony en Crystal Serenity die verblijven in een luxe hut of penthouse ontvangen 60 minuten gratis internet per dag. Penthouse suite gasten mogen zelfs 90 minuten gratis online zijn. Deze dienst zal ook beschikbaar zijn op het nieuwste jacht van de rederij, Crystal Esprit, die eind december van dit jaar in de vaart komt. Vorig jaar verbeterde Crystal Cruises de technologie aan boord van haar schepen waardoor de bandbreedte kon worden uitgebreid.

Gasten die langer gebruik willen maken van internet kunnen gebruik maken van vier aanvullende internetpakketten:

Plan A: “Pay As You Go” voor $0.74 per minuut
Plan B: 2 uur (120 minuten) voor $55 ($0.46 per minuut)
Plan C: 5 uur (300 minuten) voor $127 ($0.43 per minuut)
Plan D: 10 uur (600 minuten) voor $220 ($0.37 per minuut)

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger