Reisbureau Cruise Vertrekpunt opent op SS Rotterdam

Op 1 september is op het SS Rotterdam het nieuwe reisbureau Cruise Vertrekpunt geopend. In cruisesferen kunnen klanten een cruise boeken met keuze uit meer dan 25 rederijen. Aan het roer staat ondernemer Kees Kooijmans en reisbureau manager Ingrid van den Heuvel. Op Rotterdam Airport opende Kooijmans eerder een reisbureau, deze is inmiddels ook als cruiseschip omgebouwd.

“We werken samen met 24 verschillende rederijen, waaronder Holland America Line en Aida Cruises en bieden cruises over de hele wereld aan. Dat betekent ook dat je een enorm aanbod aan bestemmingen en schepen kunt bieden. De kunst voor ons is om het juiste publiek het juiste schip te adviseren, want er zijn enorm veel verschillen. Dat is heel lastig voor iemand die nog nooit eerder heeft gecruised; wij kunnen dat wel. Door onze kennis en know-how en de samenwerking die we met die rederijen hebben.” aldus Kees Kooijmans.

Klanten krijgen standaard extra’s bij reisbureau Cruise Vertrekpunt. Zo ontvangen klanten die dichtbij de Cruise Terminal van Rotterdam wonen (minder dan 20 km) en vanaf daar hun cruise starten, voor slechts 1 euro een persoonlijke ophaalservice naar de cruiseterminal en na afloop van de cruise een thuisbrengservice. Voor mensen die iets verder weg wonen, wordt een andere kleine vergoeding berekend. Bovendien worden twee maal per maand op zondag cruisepresentaties gehouden voor geïnteresseerden.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.