Cruise Travel organiseert Cruisebeurs in Amersfoort

KnipselCruise Travel organiseert in Amersfoort op 31 oktober en 1 november 2015 een tweedaagse Cruise beurs. Op de beurs laten de cruise-experts van Cruise Travel en de verschillende rederijen je kennismaken met cruisen. Ervaar de verschillen tussen de schepen en soorten reizen, en laat je inspireren tijdens presentaties over bijzondere reisbestemmingen. Er zijn een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die graag alles vertellen over hun reiservaringen.

Maak een cruiseselfie en misschien win je daarmee wel schitterende prijzen. Tot slot zijn er exclusieve aanbiedingen voor bezoekers van deze beurs. De volgende rederijen presenteren zich op de beurs en tijdens presentaties:

 • Aida Cruises
 • Carnival Cruise Lines
 • Costa Cruises
 • Crystal Cruises
 • Hapag Lloyd
 • Holland America Line
 • MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line
 • Oceania Cruises
 • Princess Cruises
 • Regent Seven Seas Cruises
 • Royal Caribbean International
 • Seabourn

Gratis inschrijven

De toegang tot de beurs is gratis, mits er vooraf wordt ingeschreven. Dat kan vanaf 18 september op de website van Cruise Travel. Tussen Amersfoort CS en de beurslocatie zullen pendelbussen worden ingezet. Meer informatie hierover op de cruisebeurssite.

Wanneer: zaterdag 31 oktober en zondag 1 november
Hoe laat: van 10.00 – 18.00 uur
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Kosten: Gratis!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.