Prijzen Seven Seas Explorer stijgen door grote vraag

Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises
Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft besloten om de prijzen van veel cruises van haar nieuwste cruiseschip Seven Seas Explorer per 1 oktober 2015 te verhogen. De rederij heeft hiertoe besloten vanwege de grote vraag naar het inaugurele cruiseseizoen van het ‘meest luxueuze cruiseschip ooit’ in de Middellandse Zee en de Caribbean.

Cruisepassagiers die nog voor het einde van de maand een cruise boeken profiteren nog van de huidige lagere tarieven. Ze stellen daarmee tevens hun favoriete suite/dek veilig. In de prijs zijn diverse zaken inbegrepen zoals 1 hotelovernachting voor aanvang van de cruise op alle afvaart (Concierge en hoger), gratis en onbeperkt excursies aan wal, specaliteitenrestaurants, dranken, fooien enz. De Seven Seas Explorer wordt momenteel gebouwd op de werf van Fincantieri in Genua. Volgend jaar zomer staat de oplevering gepland.

Klik hier voor exclusieve beelden van de bouw van de Seven Seas Explorer in Genua.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.