Welkom in Oktober Cruisemaand 2015!

Love to Cruise CAMPAGNEBEELDDe maand oktober staat traditiegetrouw in Nederland in het teken van cruises. Onder het motto ‘Love to Cruise’ pakt de branchevereniging Clia Nederland groots uit. Bovendien kan je een korte cruise op de Norwegian Escape winnen bij Clia. Cruisereiziger heeft alle bijzonderheden en evenementen in de oktober Cruisemaand voor je op een rij gezet:

Cruisebijlages
– 3 oktober: Algemeen Dagblad, Telegraaf en regionale kranten Wegener
– 17 oktober: De Volkskrant

Beurzen
– 2 oktober: Cruise event van Zeetours in het Maritiem Museum te Rotterdam
– 17 en 18 oktober: Cruise Event in Passenger Terminal Amsterdam (Cruiseterminal) – en kom kennismaken met Cruisereiziger op de beurs!
– 31 oktober en 1 november: Cruisebeurs Cruise Travel in Amersfoort

Cruisetours
– 2 oktober Holland America Line Cruise Tour in Hilversum
– 10 oktober Holland America Line Cruise Tour in Maastricht
– 14 oktober Holland America Line Cruise Tour in Duiven
Klik hier voor meer informatie en méér data ná de Oktober Cruisemaand.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.