60 nieuwe routes en 19 nieuwe havens in winterprogramma Oceania Cruises 2016-2017

Sirena
Sirena

Oceania Cruises heeft haar cruiseprogramma voor de winter 2016-2017 onthuld. Het is de meeste diverse en uitgebreide reeks van routes die de rederij ooit heeft aangeboden. Dat komt o.a. door de komst van de Sirena, het nieuwste cruiseschip in de vloot. In het najaar van 2016 en het begin van 2017 zullen de cruiseschepen (Marina, Riviera, Sirena, Insignia, Nautica en Regatta) van Oceania Cruises de zes continenten aandoen met o.a. bestemmingrijke cruises in Azië, Afrika en Zuid-Amerika en enkele unieke reizen in Australië aan boord van de Sirena. Het biedt daarnaast tevens zes afvaarten met doortocht door de Panama Kanaal.

De wintercollectie bestaat uit 89 cruises die variëren van 7 tot 180 dagen met 60 nieuwe routes en 19 nieuwe havens. ‘De Sirena geeft ons meer flexibiliteit als het gaat om de routeplanning, waardoor we meer bestemmingen kunnen aandoen en een grotere verscheidenheid aan cruises kunnen aanbieden’, aldus president en COO Jason Montaque. Het vroegboekprogramma OLife Advantage is verlengd waardoor het van toepassing is op de gehele wintercollectie. Gasten die voor 31 december 2015 boeken komen in aanmerking voor tal van gratis voorzieningen zoals een gratis drankpakket, onbeperkt internet en gratis fooien.

Klik hier voor meer informatie over het winterprogramma.

Cruises op bijvoorbeeld de Riviera zijn onder andere boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.