MSC Cruises Nederland beloont haar partners

Aan boord van de MSC Fantasia vond van zaterdag 8 t/m woensdag 11 november 2015 het jaarlijkse MSC evenement All Stars of the Sea plaats. Zaterdag 8 november stapten 39 reisagenten samen met 6 medewerkers van MSC Cruises Nederland in Genua aan boord van de schitterende MSC Fantasia. De genodigde reisagenten genoten van een cruise vanuit Genua naar Marseille en Barcelona vanwaar het schip koers zette naar Genua waar de ontscheping op 11 november plaatsvond. Tijdens het jaarlijkse All Stars of the Sea evenement verzamelden partners vanuit de hele wereld aan boord. Op dinsdag 10 november vond er een officiële en feestelijke avond plaats waarbij de best presterende partners werden beloond met een award.

MSC Cruises Nederland beloonde de volgende partners met een award:

Best F.I.T Producer:  Eelco Los namens Cruise Travel
Best Group Producer: Marjon Kremers namens Kras
Best Network: Suzan Kuiper namens VakantieXperts
Best Online Agent: Taco van der Poel namens Dreamlines
Best Initiative: Claudia Terpstra namens TUI Nederland
Career Achievement: Heidi Stevens namens Toerkoop Reisburo Globus

Managing Director MSC Cruises Nederland Erik Schuffel kijkt terug op een geslaagd evenement. “Ondanks het verminderde aantal vertrekken vanuit Nederland in 2015, konden we blijven rekenen op de steun van e partners. Dit event bood ons een prachtig platform om uiting te geven aan onze waardering voor onze partners. Niet alleen voor de winnaars, maar voor alle touroperators en agenten die in ons geloven.  We kunnen terugkijken op een geweldig event, waarbij er ook voldoende gelegenheid was om het product MSC Cruises te ervaren en om nader met elkaar van gedachten te wisselen.” aldus Erik Schuffel.

Reisbureau Cruise Vertrekpunt was ook van de partij en maakte onderstaande video van de aankondiging, prijsuitreiking en studiereis:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!