Perfecte score voor Carnival Freedom bij hygiëne inspectie

Carnival Freedom

Onlangs heeft de Carnival Freedom een perfecte score van 100% behaald tijdens een hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Het cruiseschip werd tijdens een onaangekondigde inspectie beoordeeld op 44 punten zoals voedselbereiding, voedselopslag, keukeninspectie en zwembadhygiëne. Het schip van Carnival is de zevende van Carnival Cruise Line die deze score dit jaar verdiende. De Carnival Freedom (2.974 gasten) vaart het gehele jaar vanuit Galveston in Texas.

Cruises op de schepen van Carnival Cruise Line zijn onder andere boekbaar bij:


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.