Norwegian Cruise Line lanceert ‘Our Gift to You’ campagne voor feestdagen

Norwegian Getaway
Norwegian Getaway

Norwegian Cruise Line biedt speciaal voor de feestdagen een nieuwe promotiecampagne genaamd ‘Our Gift to You’ voor cruisereizigers die tussen 1 december 2015 en 3 januari 2016 een geselecteerde cruise boeken op een van de cruiseschepen in haar vloot. Het betreffen routes wereldwijd van 5 of meer nachten. Onafhankelijk van welke type accommodatie kan er gekozen worden uit de volgende vier cadeau’s: Gratis pakket voor dineren in specialiteitenrestaurants, Gratis Premium drankenpakket, Gratis internetpakket (250 minuten), gratis boordtegoed van 100 dollar. Gasten die een cruise boeken op de nieuwste cruiseschepen van Norwegian Cruise Line, Norwegian Escape en Norwegian Getaway, in de Caribbean in 2016 kunnen kiezen uit twee geschenken om van te genieten tijdens de reis. Als je een suite of een ‘The Haven’ accomodatie prefereert profiteer je zelfs van alle 4 aanbiedingen.

De promotiecampagne is van toepassing op cruises van 12 cruiseschepen van Norwegian Cruise Line. De cruiseschepen Pride of America en Norwegian Sky behoren daar niet bij. Zie voor meer informatie vanaf 1 december 2015 de website www.ncl.eu.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.