Cruiseschip MS Prinsendam vaart in 2017 vanuit Amsterdam

MS Prinsendam
MS Prinsendam

Het cruiseschip MS Prinsendam zal in 2017 niet meer IJmuiden maar Amsterdam als thuishaven hebben. Het populaire kleinste schip (835 passagiers) uit de vloot van Holland America Line komt op 20 mei 2017 na een transatlantische cruise vanuit Fort Lauderdale in Amsterdam aan. Vanaf die datum zal tot eind september 2017 vanuit de hoofdstad diverse voornamelijk 14-daagse routes worden gevaren die o.a. Scandinavië, Oostzee, IJsland, Groenland, Groot-Brittannië en Ierland aandoen. Daarna vertrekt het via de Middellandse Zee weer naar Amerika.

Het MS Prinsendam (835 passagiers) begint haar zomerseizoen vanuit Nederland met een 14-daagse ‘Kiel Canal & Norway Explorer’ cruise met stops in Hamburg (Duitsland), Fredericia, Helsingor, Kopenhagen (Denemarken), Oslo, Alesund, Flam, Bergen, Stavanger (Noorwegen). De cruises zijn reeds te vinden op de website van Holland America Line.

Cruises op de Prinsendam zijn boekbaar bij onder andere:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.