Cruisereiziger
OntspanningShows

Costa Cruises op zoek naar zangtalent met The Voice of the Sea

The Voice of the SeaCosta Cruises heeft meer details bekendgemaakt over de nieuwe productie ‘The Voice of the Sea’ die vanaf april 2016 te zien is aan boord van haar cruiseschepen. Het is een zeewaardige versie van The Voice, gebaseerd op de populaire tv-show, en ook hier is de inzet een professionele zangcarrière.

In The Voice of the Sea spelen de gasten de hoofdrol in het entertainment aan boord. Zodra de cruise begint, worden gasten met zangtalent aangemoedigd mee te doen aan de voorselectie met speciale karaoke sessies. De uitverkoren talenten worden vervolgens klaargestoomd voor het echte werk. Een zangcoach van het entertainmentteam zoekt met hen het liedje uit en leert ze de kneepjes van het artiestenvak. Vlak voor de echte show is dan nog de generale repetitie in het grote theater met de Costa band en muziek- en lichteffecten.

Drie coaches, eveneens professionals van het entertainmentteam, luisteren naar de zangers zonder het optreden te kunnen zien. Net als op de tv beslissen zij met ‘I want you’ welke talenten zij in hun team willen. Vervolgens is het aan het publiek om de winnaar te kiezen met een speciaal stemsysteem. Naast de eretitel ‘The Voice of the Sea’ maakt de winnaar kans gescreend te worden voor een baan als artiest op een Costa schip.

The Voice of the Sea zal worden uitgevoerd tot in de kleinste details: van kleding tot dans en set design onder begeleiding van vakmensen. De show is niet beperkt tot de finale in het theater; de zangers en muzikanten oefenen in verschillende ruimtes op het schip dus de gasten kunnen op elk moment met een optreden worden verrast.

Costa Cruises is niet het eerste cruisemerk van moedermaatschappij Carnival Corporation dat ‘The Voice’ naar zee brengt. AIDA Cruises en Princess Cruises kwamen al eerder met soortgelijke producties.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!