Costa Cruises keert terug naar Port Everglades met Costa Deliziosa

Foto: Costa Cruises
Foto: Costa Cruises

Na 4 jaar afwezigheid is Costa Cruises maandag weer teruggekeerd in de haven van Port Everglades. Het cruiseschip Costa Deliziosa (92.600 brutoton) maakte met 2.260 passagiers aan boord haar ‘maiden call’ in Zuid-Florida. Het zal dit winterseizoen, tot medio maart 2016, vanuit Fort Lauderdale 10- tot 11-daagse cruises gaan maken naar de Caribbean met stops op de Bahamas (Freeport/Nassau), Dominicaanse Republiek (Amber Cove), Jamaica (Ocho Rios), Kaaimaneilanden (George Town), Honduras (Roatan) en Mexico (Costa Maya/Cozumel).

‘De komst van de Costa Deliziosa (2010) is goed voor Port Everglades. Het geeft onze cruisereizigers de mogelijkheid om mee te varen aan boord van een cruiseschip met een duidelijke Italiaanse stijl. Costa Cruises heeft een lange traditie in Zuid-Florida (sinds 1960, red.). We zijn dan ook blij dat de Costa Deliziosa dit seizoen deel uitmaakt van onze ‘vloot”, aldus CEO en Port Manager Steven Cernak van Port Everglades.

Boek nu een cruise op dit schip bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​