Regent Seven Seas Cruises verhoogt per 1 januari 2016 tarieven

Seven Seas VoyagerRegent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd dat de prijzen van veel van haar cruises vanaf 1 januari 2016 zullen stijgen. De meest inclusieve luxe cruisemaatschappij wil daarmee aan cruisereizigers laten zien dat ze vasthouden aan haar beleid dat vroegboekers verzekerd zijn van de beste prijs.

Met nog minder dan 2 weken te gaan raadt Regent Seven Seas Cruises iedereen aan die overweegt een cruise te boeken op een van de cruiseschepen uit haar vloot dit te doen uiterlijk 31 december 2015. Als je voor deze datum boekt kan je profiteren van een verlaagde aanbetaling van 10% en ontvang je een mand met L’Occitane artikelen met een waarde van 225 euro.

Cruises van Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​