Cruisereiziger
Reclame campagne

Nieuwe reclame campagne van MSC Cruises vanaf 19 januari op NPO

In een mail aan alle vaste gasten van MSC Cruises, de Voyagers Club, heeft CEO Gianni Onorato laten weten dat MSC Cruises op 19 januari 2016 een nieuwe reclamecampagne op NPO 1,2 en 3 start. De reclamecampagne zoomt in op de aandacht voor elk detailop de passie voor de zee en de Mediterrane achtergrond van de rederij. Deze momenten zijn samengebracht door reclamebureau McCann en de Oscar genomineerde regisseur Daniel Barber en de componist Ennio Morricone.

Wij zijn erg trots op deze reclamecampagne welke onze passie laat zien voor het creëren van een unieke cruisevakantie met onvergetelijke momenten voor u, onze gast.” zegt Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises.”Bij MSC Cruises wijden wij ons aan het perfectioneren van de details van elke cruise-ervaring. Excellentie definieert zich in elk moment, van de fijne katoenen lakens en kussens tot de vers gemaakte pastagerechten welke met liefde bereid zijn door onze koks.” Een klein voorproefje van de video is hier beschikbaar: campagne msc

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)