Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepenShows

Video 3 Countdown to Koningsdam: The World Stage theater

In afwachting van de lancering van het MS Koningsdam volgend jaar publiceert Holland America Line een serie van korte video’s onder de naam ‘Countdown to Koningsdam’ met updates over de laatste fase van de bouw. In elke video spreekt een belangrijke officier van het schip of een leidinggevende van de rederij over de voortgang op zijn of haar onderdeel. Daarbij worden ook beelden getoond van de buiten- en binnenkant van het MS Koningsdam op de scheepswerf Marghera van Fincantieri. Alle video’s worden gepresenteerd door Jonathan Rogers, de inaugurele cruise director van de Koningsdam.

In de derde video is het de beurt aan Bill Prince, Director of Entertainment van Holland America Line, die kort vertelt over het hoofdtheater van het MS Koningsdam, The World Stage. Het publiek wordt in dit spectaculaire theater omringd door een 270 graden LED projectie.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!