Cruise & Style Magazine 2016-2017 verkrijgbaar vanaf 15 januari 2016

cruisestyle2016De nieuwste uitgave van het Cruise & Style magazine 2016-2017 is vanaf 15 januari 2016 verkrijgbaar. Het glossy magazine is te koop voor €5,95 bij de boekhandel en in de winkel (in Nederland bij o.a. Ako, Bruna, Bijenkorf, Primera enz.).

“Exclusieve reportages over de aanleghavens. Beoordeling cruiseschepen en unieke vaarroutes. Reisverhalen, getuigenissen, trends, speciale aanbiedingen en lifestylepagina’s. Een meerwaarde voor iedere cruisevakantie !” aldus uitgever Rudy Beckx.

De uitgave biedt ook dit jaar weer 150 boeiende pagina’s over cruisebestemmingen zoals Kroatië, Griekse Eilanden, IJsland en Azië, cruisen met kinderen en 20 pagina’s over de nieuwste cruiseschepen. Verder zijn er speciale cruiseaanbiedingen over zee-, rivier-, yacht, zeil- en expeditiecruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​