Exclusieve musicalcruise met 30-jarig Cruise Travel

Cruise Travel bestaat in 2016 dertig jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een éénmalige musicalcruise naar de Noorse fjorden. Verschillende bekende Nederlandse musicalsterren zorgen voor spectaculair entertainment, exclusief voor gasten van Cruise Travel/ANWB. Deze reis is alléén te boeken bij Cruise Travel en ANWB.

Gasten vertrekken op 11 juni comfortabel vanuit Rotterdam met het gelijknamige schip MS Rotterdam van Holland America Line. De 8-daagse reis is volledig verzorgd en voert langs de adembenemende Noorse fjorden. Overdag bekijk je het indrukwekkend natuurschoon en bezoek je typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet je van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment.

Musicalshows en Meet & Greet
Bekende musicalsterren Pia Douwes, Stanley Burleson en Sophia Wezer verzorgen exclusieve optredens aan boord. Daarnaast zal aanstormend talent van de Frank Sanders Musical Akademie acte de presence geven. Tijdens een cocktailparty en Meet & Greet kunt u kennismaken met de artiesten aan boord. Meer informatie over de cruise, bestemmingen en het entertainmentprogramma vindt u op www.cruisetravel.nl/musical.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)