Friendship Cruises organiseert open dagen luxe riviercruiseschepen

Cabine Lord ByronFriendship Cruises organiseert open dagen aan boord van luxe riviercruiseschepen in Arnhem, Dordrecht, Rotterdam, Zaandam en Zaltbommel.  Speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in riviercruises houdt Friendship Cruises van 10.00 uur tot 16.00 uur Open Dagen:

  • 20 januari, Zaltbommel, HS Lord Byron 5-sterren luxe
  • 21 januari, Dordrecht-Zwijndrecht, HS Lord Byron 5-sterren luxe
  • 22 januari, Rotterdam, HS Lord Byron 5-sterren luxe
  • 30 januari, Arnhem, HS Serenade 4-sterren luxe en HS Charles Dickens 5-sterren luxe
  • 20 februari, Rotterdam, HS Switzerland II 4-sterren luxe

Kom gezellig langs voor een gratis kop koffie of thee met gebak. Friendship Cruises geeft rondleidingen aan boord zodat je kunt kennismaken met het prachtige aanbod aan riviercruises. Met Friendship Cruises ontdek je de mooiste rivieren wereldwijd zoals de Donau, Rhône, Seine, Zwarte Zee, Rijn, Moezel, Elbe, Mississippi, Mekong en de Amazone! Voor de exacte ligplaatsen van het schip verwijst Friendship Cruises naar hun website www.friendshipcruises.nl/overfr/opendagen

Voor meer informatie ga je naar www.friendshipcruises.nl of bel met 088 – 13 07 300.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.