Open dagen 2016 Feenstra Rijn Lijn in Rotterdam en Arnhem

Feenstra Rijn Lijn houdt traditioneel aan het begin van het jaar een aantal Open dagen waarop de rivierschepen uit haar vloot bezocht kunnen worden. In Arnhem en Rotterdam liggen dit jaar zeven schepen afgemeerd. De schepen zijn; Salvinia, Azolla, Statendam, Poseidon, Rembrandt van Rijn, Horizon en Da Vinci. Aan boord vertellen de medewerkers tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise. Ter afsluiting wordt een kopje koffie met iets lekkers aangeboden. Open dagen in Rotterdam

  • 30 en 31 januari 2016
  • 11.00 tot 16.00 uur
  • Boompjeskade

Open dagen in Arnhem

  • 13 en 14 februari 2016
  • 11.00 tot 16.00 uur
  • Schepen liggen aan Rijnkade

Voor meer informatie over parkeren: website Feenstra Rijn Lijn

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​