Crystal Cruises vervangt stops in Turkije

Hydra

Vanwege de recente onrust in Istanbul heeft Crystal Cruises besloten om de routes van toekomstige cruises van de Crystal Symphony en Crystal Esprit die Turkije aandoen te wijzigen. De Crystal Symphony zal op haar reizen van 24 april en 1 mei niet stoppen in Istanbul en Kusadasi. Daarvoor in de plaats worden de Griekse havens van respectievelijk (24 april) Chania, Navplion, Hydra, Piraeus en (1 mei) Piraeus, Patmos en Rhodos aangedaan. De gewijzigde routes van de cruises van het nieuwe jacht Crystal Esprit in april en november zijn nog niet bekend.

‘De veiligheid en gemoedsrust van onze gasten heeft onze hoogste prioriteit. We willen daarmee dan ook geen enkel risico nemen. De routewijzigingen stelt onze gasten in staat om hun geplande vakanties gewoon door te laten gaan in dezelfde luxe zonder de extra zorg van veiligheid in een bepaalde bestemming’, aldus CEO en president van Crystal Cruises Edie Rodriquez in een persverklaring.

Cruises van Crystal Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​