Video: AIDA Cruises introduceert Loopy Ball

De komende weken introduceert AIDA Cruises op een aantal schepen de Loopy Ball. Op de AIDAluna en de AIDAblu zijn de Loopy Ballen al in gebruik op het sportdek bij een sportief spelletje voetbal. Iedereen die langer is dan 1.40m mag in de ballen kruipen. De komende vier maanden worden de Loopy Ballen ook uitgerold op:

  • 5 maart 2016 – AIDAmar
  • 13 maart 2016 – AIDAsol
  • 2 mei 2016 – AIDAdiva
  • 6 mei 2016 – AIDAstella
  • 15 mei 2016 – AIDAbella

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.