Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Cruisevakanties centraal op Cruise10daagse.nl

CLIA cruise10daagseVan 1 tot en met 10 februari staan cruisevakanties centraal op Cruise10daagse.nl. Cruisereizigers krijgen 10 dagen lang vakantie-ideeën en handige tips om ze wegwijs te maken in het veelzijdige aanbod van cruisevakanties op Cruise10daagse.nl en op Facebook.

De Cruise10daagse is een initiatief van CLIA (Cruise Line International Association), de overkoepelende branchevereniging van cruiserederijen. “De Cruise10daagse is ontstaan, omdat de oriëntatie om een vakantie te boeken vaak in het begin van het jaar plaatsvindt. In samenspraak met de cruiserederijen en cruisespecialisten in Nederland hebben we daarom voor een extra campagne gekozen”, aldus Marlies Grent van CLIA Nederland.

Met de toevoeging van de Cruise10daagse organiseert CLIA nu twee keer per jaar een promotie actie. De reeds gevestigde ‘Oktober Cruisemaand’ in het najaar blijft bestaan. In maart publiceert CLIA ook de jaarcijfers van 2015. Dan zal blijken hoe de cruisemarkt zich in Nederland en Europa ontwikkelt. CLIA brengt cruises zo vaker onder de aandacht van reizend Nederland, met als doel de interesse voor deze manier van reizen te vergroten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)