Drie voordelen bij geselecteerde MSC Cruises

Superaanbieding msc cruisesMSC Cruises is gestart met een actie waarbij cruisereizigers op geselecteerde afvaarten gratis drie voordelen ontvangen. De geselecteerde afvaarten vinden plaats met vertrek vanaf april t/m november 2016.  Boekers ontvangen een gratis upgrade, een gratis drankpakket én een gratis wifi-pakket. De aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten in Noord-Europa en de Middellandse Zee, maar ook op een aantal Longcruises of vertrekken vanuit Amsterdam. Voor het volledig overzicht van de geselecteerde cruises klik hier.

De voordelen:

 • Gratis upgrade: Ontvang een gratis upgrade! De gratis upgrade is geldig op een binnenhut of buitenhut met zeezicht in een Bella en Fantastica experience. Wanneer u een buitenhut met zeezicht boekt ontvangt u een gratis upgrade naar een balkonhut.
 • Gratis drankpakket voor de 1e en 2e persoon in een binnenhut, buitenhut met zeezicht of balkonhut ontvangt een gratis Cheers drankpakket. Het is mogelijk dit drankpakket te upgraden naar een all-inclusive Allegrissimo drankpakket voor € 9,50 per persoon per nacht (kinderen als 3e en 4e persoon betalen een supplement van €3 per nacht bovenop het Cheers drankpakket.Inhoud Cheerspakket:
  Onbeperkte consumptie van een selectie wijnen, bier, frisdranken en mineraalwater tijdens lunch en diner.Inhoud Allegrissimopakket:
  Onbeperkte consumptie van een selectie van alcoholische en alcoholvrije drankjes inclusief wijn per glas (wit, rood, rosé of mousserende wijn uit de “Allegrissimo” selectie) tapbier, frisdrank, mineraalwater, warme drankjes, en een ruime keuze aan drankjes en cocktails van de barlijst en ijs om mee te nemen. Het arrangement is 24 uur per dag geldig in de a la carte restaurants aan boord, het buffetrestaurant en specialiteitenrestaurants en in alle bars.
 • Gratis wifi-pakket: Bij verblijf in een buitenhut met zeezicht ontvang je gratis het wifi-pakket “Social”. Bij een balkonhut ontvangt je gratis het wifi-pakket “Surfer”. Bij een Aurea Expierience ontvang je gratis het wifi-pakket “Streamer”. Ook MSC Yacht Club reizigers ontvangen het gratis wifi-pakket “Streamer”.Inhoud wifi-pakket:
  – “Social”: Ongelimiteerd gebruik van Social Media gedurende de cruise voor 1 apparaat.
  – “Surfer”: Ongelimiteerd gebruik van Social Media, toegang tot email gedurende de cruise en gelimiteerd gebruik van surfen op het web – maximaal 2 apparaten.
  – “Streamer”: Gebruik van volledig internet met maximale bandbreedte, gelimiteerd tot 1,5 GB per cruise – maximaal 4 apparaten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​