Programma musicalcruise Cruise Travel en ANWB bekendgemaakt

logo cruisetravelCruise Travel heeft het programma bekendgemaakt van de éénmalige musicalcruise naar de Noorse fjorden die in het kader van het dertigjarige jubileum van de cruise-touroperator wordt georganiseerd. 4 bekende Nederlandse musicalsterren zullen aan boord aan het MS Rotterdam van Holland America Line het entertainment op zee verzorgen. De meest succesvolle Nederlandse musicalster ooit, Pia Douwes, onderbreekt speciaal een serie optredens in Duitsland en Oostenrijk om aan boord te kunnen zijn. Drievoudig Musical Award-winnaar Stanley Burleson vaart mee, net als Tony Neef, die momenteel te zien is in de Disney-musical Beauty and the Beast. Multi-talent Sophia Wezer, die dit theaterseizoen speelt in Addicted to Blues, heeft ook haar koffers gepakt voor de musicalreis van het jaar. Deze reis is alléén te boeken bij Cruise Travel en ANWB.

Samen met een vierkoppig ensemble van toekomstige musicalsterren (Nikki van Rossum, Esmee Dekker, Sander Vissers en Wesley de Ridder) en een van Nederlands beste pianisten, zullen zij tijdens de cruise vijftien evenementen verzorgen, exclusief voor klanten van Cruise Travel en ANWB. Direct na het verlaten van de Wilhelminakade in Rotterdam zullen tijdens een besloten cocktailparty in The Showroom at Sea, het theater aan boord van de Rotterdam, de artiesten voorgesteld worden. Dezelfde avond pakken alle sterren nog een keer uit tijdens een optreden in hetzelfde theater. Op de dagen dat het schip overdag aanlegt bij Flam, Stavanger, Kristiansand en Oslo, zal er ‘s avonds een late-night concert plaats vinden in de Explorer’s Lounge. Daarnaast worden er een Musical Pub Quiz en een Musical Question Time gehouden, waarbij vragen kunnen worden gesteld aan de sterren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!