Nieuwbouw Norwegian Cruise Line voor Chinese markt heet Norwegian Joy

Norwegian Joy
Norwegian Joy

Norwegian Cruise Line heeft de Engelse en Chinese naam bekendgemaakt van haar nieuwe cruiseschip dat speciaal voor de Chinese markt wordt gebouwd. Het nieuwe Breakaway Plus klasse schip, dat plaats gaat bieden aan 3.900 passagiers, gaat Norwegian Joy, vertaald naar het Chinees 喜悦号 (Xǐ Yuè Hào), heten. De naam staat voor de ervaring dat het schip gaat bieden, een belofte dat de gasten ‘paradijs op zee gaan ervaren’. Norwegian Joy zal in de zomer van 2017 in China gaan varen. Het zal dan speciaal voor de Chinese cruisereiziger zijn ontworpen zowel op culinair vlak als op de algehele beleving aan boord. Om de subtiliteiten van de Chinese cultuur en voorkeuren inzichtelijk te hebben werkt Norwegian Cruise Line nauw samen met Chinese partners en lokale deskundigen.

Naast de bekendmaking van de nieuwe naam onthulde de Amerikaanse rederij ook de nieuwe Chinese naam en logo exclusief voor de Chinese markt. De naam zal worden weergegeven door de karakters 诺唯真 (Nuò Wéi Zhēn), te vertalen als ‘Veelbelovend, Exclusief en Authentieke’ cruisemaatschappij, die staat voor de toewijding van het bedrijf tot het aanbieden van een leidend cruiseproduct in China. Om de uitbreiding van Norwegian cruise Line in China te ondersteunen heeft het bedrijf kantoren geopend in Beijing en Shanghai. Zij zullen werken voor alle merken, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises. In de komende maanden zullen meer details bekend worden gemaakt van de Norwegian Joy, waaronder de thuishaven, accomodaties, eetgelegenheden en entertainment.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!