Oceania Cruises presenteert 180-daagse wereldcruise van Insignia in 2018

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat haar cruiseschip Insignia (684 gasten) in 2018 wederom een nieuwe 180-daagse ‘Around the World’ cruise gaat maken. Het is de langste en meest uitgebreide route voor een wereldcruise in de cruisebranche en de vijfde in de serie van de rederij. Het avontuur begint op 3 januari 2018 in Miami en eindigt op 1 juli 2018 ook in Miami.

De Insignia brengt haar passagiers naar 5 continenten, 40 landen en doorkruist 24 tijdzones.  De reis gaat via het Caribbisch gebied en Zuid Amerika richting de Afrikaanse kust. Vervolgens vaart de Insignia naar de Indische Oceaan om daar vele schatten te bezoeken in bijvoorbeeld Myanmar, Thailand, Maleisië, China en Japan. Daarna gaat de wereldcruise verder naar Australië en Nieuw Zeeland. Als afsluiting bezoek je een aantal eilanden van Frans Polynesië en Hawaii. De Insignia verblijft tijdens deze reis regelmatig twee of drie dagen in havens om langer te kunnen genieten van de bestemming.

Vanaf vandaag 16 maart 2016 kan deze wereldcruise worden geboekt. Gasten profiteren van een speciaal pakket bij de boeking met gratis fooien, gratis medische zorg aan boord, gratis onbeperkt internet, gratis wasserijservice, gratis exclusieve evenementen aan wal, gratis overnachting in een luxe hotel voorafgaand aan de cruise, gratis transfers van hotel naar schip en 1.300 dollar boordtegoed per hut.

Lees hier de brochure voor alle informatie over deze 180-daagse wereldcruise.

De Insignia is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.