Exclusieve jubileum musicalcruise op MS Rotterdam van Cruise Travel en ANWB vertrokken

Artiesten in Showroom at SeaVanmiddag is vanuit Rotterdam het gelijknamige schip MS Rotterdam van rederij Holland America Line vertrokken voor een 8-daagse cruise naar de Noorse Fjorden. Aan boord bevinden zich musicalsterren Stanley Burleson, Tony Neef en Sophia Wezer. Later deze week voegt ook Pia Douwes zich bij de cruise.

De exclusieve musicalcruise, die afgelopen januari op de Vakantiebeurs werd gelanceerd, is volledig uitverkocht. De reis wordt georganiseerd ter gelegenheid van het dertig jarig bestaan van Cruise Travel, de grootste cruise touroperator van Nederland. Eugène Westerink, directeur van Cruise Travel, is bijzonder trots op deze eerste Nederlandse musicalcruise: “Op deze eerste editie van de musicalcruise presenteren we aan boord de absolute crème-de-la-crème van de Nederlandse musicaltop.” Het viertal wordt ondersteund door pianist Bily Maluw en een musicalensemble van jonge talenten.

“De musicalcruise naar de Noorse Fjorden is een nieuw initiatief wat zeker voor herhaling vatbaar is,” vervolgt Westerink. Tijdens de musicalcruise zijn, naast het reguliere entertainmentaanbod van Holland America Line, veertien exclusieve optredens gepland voor de passagiers die geboekt hebben bij Cruise Travel. Overdag worden typisch Noorse steden en indrukwekkend natuurschoon bezocht. ’s Avonds genieten de passagiers in alle luxe en comfort aan boord van exclusief top-entertainment.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.