Oceania Cruises dichtbij akkoord om naar Cuba te varen

Marina
Marina

Norwegian Cruise Line Holdings, de Amerikaanse moedermaatschappij van Regent Seven Seas Cruises, Oceania Cruises en Norwegian Cruise Line, staat op het punt om definitieve goedkeuring te krijgen om naar Cuba te Varen. Dat heeft haar president & CEO Frank del Rio deze week bekendgemaakt tijdens een persbijeenkomst aan boord van ‘het meest luxueuze schip ooit’ de Seven Seas Explorer.

Op dit moment staan twee cruiseschepen van Oceania Cruises op de nominatie om cruises te gaan maken naar het Zuid-Amerikaanse land, de Regatta vanaf eind dit jaar en de Marina in 2017. Ze gaan dan verschillende routes varen met stops in Havana en Cienfuegos en als onderdeel van cruises door het Panama Kanaal. Del Rio liet daarnaast doorschemeren dat ook schepen van Norwegian Cruise Line op de rol staan om Cuba te bezoeken zodra er groen licht is.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.