Fietsexcursies bij Sea Cloud in augustus 2017

SeaCloud IISea Cloud Cruises, de kleine Duitse rederij met twee unieke zeilcruiseschepen, heeft een aantal bijzondere fietsexcursies toegevoegd aan het programma in augustus 2017. De Sea Cloud II (2001, 96 passagiers) vaart dan van Hamburg naar Bilbao in Spanje. Tijdens deze reis bezoek je Oostende, Guernsey, Lorient, Belle-Île-en-Mer, La Rochelle en San Sebastian in Spanje. Bij deze reis kan afzonderlijk een fietsexcursiepakket worden aangeschaft.

In dit pakket zijn vijf fietstochten met gids inclusief. Een wandeling in Guernsey hoort ook bij het programma. De fietstochten variëren van 26 tot 36 kilometer. In Oostende start de eerste fietstocht, waarbij naar Brugge gereden wordt. De tweede is in Lorient langs de stranden en idyllische baaien. Een ander hoogtepunt is de tocht in Belle-Île-en-Mer waar gereden wordt door het landschap van Claude Monet. Hij maakte hier 39 schilderijen in 75 dagen tijd. Tot slot zijn de laatste twee fietstochten in  La Rochelle en San Sebastian waar langs de kust gereden wordt.

De reis op de Sea Cloud II met dit fietsexcursie programma vindt plaats van 21 augustus (Hamburg) tot 31 augustus 2017 (Bilbao). De cruise is boekbaar vanaf 5557 euro per persoon, exclusief het fiets excursiepakket van 795 euro.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.