Wereldhavendagen Rotterdam met suitestand van Holland America Line

Wereldhavendagen 2016Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september 2016 zijn in Rotterdam de jaarlijkse Wereldhavendagen. Dit jaar is het thema “The Smartest Port”.

Holland America Line is bij Hotel New York aan het Koninginnehoofd aanwezig met een stand. Heb je altijd al een cruise willen maken maar twijfel je? Wil je weten wat je aan boord kan verwachten, waar de schepen varen (o.a. rondreisvertrekken vanuit Rotterdam & Amsterdam) en wat er bij de prijs is inbegrepen? Ervaar hoe een suite aan boord van het nieuwste schip het ms Koningsdam eruit ziet in de op schaal nagebouwde suite stand. Bij de suite worden doorgaans iedere dag ook drie korte presentaties gegeven. Bovendien kunnen bezoekers een scheepsbezoek winnen aan boord van het ms Koningsdam of het ms Rotterdam.

“Op vrijwel elk aspect draait de haven van Rotterdam mee in de wereldtop”, aldus Sabine Bruijnincx, directeur van Stichting Wereldhavendagen Rotterdam. “Dat maakt het niet alleen een geweldige leerschool, er zijn ook volop mogelijkheden en support voor innovators om te slagen. Bijvoorbeeld op het gebied van containers, (petro)chemie, offshore, spoor en (break)bulk, maar ook als het gaat om circulariteit of het internet of things. Innovatie stroomt door stad en haven. Dit maakt Rotterdam niet alleen één van de grootste havens ter wereld maar ook de slimste. Op 2, 3 en 4 september zullen honderdduizenden bezoekers uit Nederland, maar ook van ver over de grenzen, dit mee gaan maken als ze een kijkje achter de schermen komen nemen.”

Geheel in lijn met het thema van dit jaar wordt het evenement zelf ook ‘smarter’. Zo wordt de online Mijn Wereldhavendagen-toepassing gelanceerd. Hiermee krijgen gebruikers heel overzichtelijk op hun computer of mobile de activiteiten en excursies van de Wereldhavendagen gepresenteerd en kunnen zij zo makkelijk hun persoonlijke WHD-programma samenstellen.

Meer informatie over de Wereldhavendagen vind je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)