Evacuatie passagiers na kleine brand op SeaDream 1

Op donderdagmorgen 1 september heeft op de SeaDream 1 een kleine brand gewoed in de machinekamer. De brand kon snel geblust worden. Passagiers en personeelsleden werden enkele uren na de brand geëvacueerd voor de kust van Napels met een high-speed ferry omdat het schip onbestuurbaar bleek. Er zijn geen gewonden gevallen. De 105 passagiers zijn door de rederij vervolgens naar Rome gebracht waar ze in hotels zijn ondergebracht tot en met zaterdag 3 september.

Door de brand moet SeaDream de eerstvolgende cruise annuleren. Deze zou op 3 september vertrekken. In de tussentijd wordt het schip gerepareerd.
De ultraluxe SeaDream 1 was onderweg op een 7 daagse cruise van Dubrovnik naar Civitavecchia, met stops in Kotor, Crotone (Italië), Naxos (Sicilië), Amalfi en Capri.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.