Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenMaidencall

3 maiden calls in Amsterdam in september

Orion_Fleet_June_2013
National Geographic Orion

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) ontving afgelopen vrijdag 2 september haar eerste cruiseschip van de maand september. Het was ook gelijk de eerste van in totaal drie maiden calls deze maand. Mein Schiff 5 trapte af bij de cruiseterminal in Amsterdam. Het cruiseschip van het Duitse TUI Cruises is pas sinds medio juli in de vaart. Maandag 5 september komt de Costa Favolosa voor de eerste keer aan in Amsterdam. Het schip van Costa Cruises is van 08:00 tot 19:00 uur te gast. Ten slotte is het op donderdag 8 september van 08:00-00:00 uur de beurt aan de National Geographic Orion van Lindblad Expeditions. In totaal ontvang PTA deze maand 20 cruiseschepen. In geheel 2016 staat de teller op 123.

Bron: Passenger Terminal Amsterdam

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!