Bekendmaking routes AIDAprima en AIDAperla in 2017

AIDAperlaAIDA Cruises heeft vandaag de katalogus voor 2017 bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat de AIDAprima Rotterdam gaat verlaten na 2 november 2017. Het cruiseschip gaat vanaf die tijd richting de Canarische Eilanden en Madeira. Elke week zal het schip een 7-daagse cruise maken vanaf Las Palmas (Grand Canaria) of Santa Cruz de Tenerife (Tenerife). Havens die worden bezocht zijn Madeira, Fuerataventura en Lanzarote. Cruises zijn beschikbaar vanaf €640.

Voordat het zover is, zal de AIDAprima dit jaar vanaf Rotterdam in een Winterwereld worden omgetoverd. Vanaf 12 november 2016 kan je schaatsen aan boord en genieten van een Glühwein.

De gloednieuwe AIDAperla gaat vanaf 1 september 2017 vier verschillende routes varen in de Middellandse Zee. Het twaalfde cruiseschip van AIDA Cruises start vanaf Palma de Mallorca of Barcelona. De routes ‘Parels aan de Middellandse Zee 1 & 2’ varen langs Corsica, Livorno (Florence) en Civtavecchia (Rome). Deze reizen zijn beschikbaar vanaf €930,

De routes ‘Parels aan de Middellandse Zee  3 & 4’ doen daarnaast Marseille (mét overnachting) aan. Starthavens zijn ook Palma de Mallorca of Barcelona.

Alle genoemde cruises zijn boekbaar vanaf 6 oktober 2016.

De AIDAprima is onder andere boekbaar bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.