Prijswinnaar Kookboek AIDA Cruises bij Cruiserecensies.nl

aida-kookboekTot deze zomer had iedereen die een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een kookboek te winnen van de Duitse rederij AIDA Cruises. Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 375 waardevolle ervaringen achtergelaten.  Op de website Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met  andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie en zijn talloze video’s en foto’s te bekijken.

Winnaar

Het kookboek is gewonnen door B. Trumpie.  Van harte gefeliciteerd met de prijs!

We willen iedereen bedanken voor de prachtige recensies!

Ben je net terug van een cruise? Schrijf ook een recensie en deel je ervaringen met andere cruisers! 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​