Video: Eerste beelden Seabourn Encore op zee

Seabourn heeft in een korte video de eerste beelden getoond van haar nieuwste cruiseschip Seabourn Encore op de Adriatische Zee. Het 210 meter lange en 28 meter brede schip, dat in december van dit jaar in de vaart komt, voerde vorige maand haar eerste zeetest uit voor de Italiaanse kust. Het vierde cruiseschip in de vloot van Seabourn (41.000 brutoton) wordt gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera (nabij Venetië). Daar werd het begin maart van dit jaar tewatergelaten.

Boek nu een cruise op de Seabourn Encore bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.