Regal Princess behaalt vierde perfecte score bij hygiëne inspectie na lancering

Regal Princess
Regal Princess

Het cruiseschip Regal Princess heeft recent de perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De laatste aanwinst van Princess Cruises zet daarmee haar reeks van scores van 100 voort sinds haar lancering in 2014. Tot op heden werd de Regal Princess 4 keer gecontroleerd, op 10 december 2014, 12 april 2015 en 24 februari 2016. De datum van het laatste bezoek is nog niet bekendgemaakt. Bij alle inspecties werd dus de maximale score behaald. De Regal Princess vaart momenteel wekelijkse cruises vanuit New York naar New England/Canada. Begin november vindt herpositionering plaats naar Port Everglades voor het winterseizoen in de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.