Oceania Cruises biedt korting voor solo reizigers

Marina

Oceania Cruises heeft momenteel een actie waarbij solo cruisereizigers extra korting krijgen op bepaalde cruises in de Caribbean, de Middellandse Zee en transatlantische cruises. De boekingen voor deze geselecteerde cruises moeten dan wel voor 31 december 2016 gemaakt worden. Het aanbod geldt bijvoorbeeld voor vijf cruises van de Regatta en Marina in het Caribisch gebied, op één transatlantische cruise en een Middellandse Zee cruise aan boord van de Riviera. De extra toeslag voor de solo reiziger bedraagt soms slechts 25%.

Alle drie genoemde schepen bieden ook de OLife aanbieding waarbij je een keuze kunt maken uit gratis internet met of gratis excursies, of een boordtegoed of een drankpakket.

Het gaat om bijvoorbeeld:

  • Een 13-daagse cruise van Regatta met vertrek op 5 november 2016 van en naar Miami naar onder andere Puerto Rico, Antigua, Martinique, Barbados, Grenada en  St. Barts. Prijzen starten bij €2,786 voor een buitenhut.
  • Een 8-daagse cruise op de Marina met vertrek op 18 februari 2017 van en naar Miami naar onder andere Key West, Belize, Honduras en Mexico. Prijzen starten bij €2511 voor een balkonhut.
  • Een 10-daagse cruise op de Riviera van Athene naar Barcelona met vertrek op 9 april 2017 met onder andere Ajaccio (Corsica), Messina (Italië), Zakynthos, Santorini, Rhodos en Mykonos (Griekenland). Een balkonhut is boekbaar voor een solo reiziger vanaf €5008.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​