Marina van Oceania Cruises vertrekt in 2018 3 keer uit Amsterdam

Marina in Amsterdam
Marina in Amsterdam

Oceania Cruises heeft haar nieuwe cruiseprogramma ‘2018 Europe & The Americas Collection’ met routes op de Middellandse Zee, Oostzee en Noord-Europa, Alaska, Canada & New England en de Caribbean bekendgemaakt. De luxe cruiserederij biedt meer dan 100 cruises en 85 unieke routes aan, waarvan er 71 totaal nieuw zijn. De 6 cruiseschepen van Oceania doen 218 bestemmingen aan verdeeld over 4 continenten. Tijdens de reizen wordt bijna 90 procent van de tijd doorgebracht in de haven. Daarnaast hebben meer dan 60 cruises e e n of dubbele overnachting in een haven.

Het is 2018 3 keer mogelijk om in Amsterdam op te stappen. Op 14 juli 2018 vertrekt de Marina vanuit onze hoofdstad voor een 14-daagse cruise naar Scandinavië. Dit is de enige cruise met Amsterdam als begin- en eindpunt. Aansluitend kan op 28 juli vanuit Amsterdam een 12-daagse cruise worden gemaakt naar Groot-Brittannië en Ierland met Southampton als eindbestemming. De reis kan worden verlengd tot aan Stockholm (totaal 22 dagen). Ten slotte vertrekt de Marina op 27 september 2018 vanuit Amsterdam voor een 12-daagse cruise naar Lissabon, die kan worden uitgebreid tot een 19-daagse cruise naar Barcelona.

Klik hier voor een overzicht van alle ‘2018 Europe & The Americas Collection’ cruises, die vanaf woensdag reeds boekbaar zijn.

Benieuwd naar hoe het cruiseschip Marina er van binnen uitziet? Lees de reportage van een scheepsbezoek van Cruisereiziger.nl eerder dit jaar.

Boek nu een cruise op de Marina bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!